Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Niin se alkoi! Ura vai uRa?

Taaksepäin kun lähden muistelemaan urani alkua niin pitää mennä vuoteen 1999 saakka. Tuolloin oli nuori ja energinen nainen jonka koulutus kiinteistönvälitystyöhön oli juuri päättymässä. Tuota päivää jos mietin niin olisihan sitä voinut silloin paremminkin aikansa viettää...

Koulutusta oli puolisen vuotta ja sieltä parhaita paloja opein: "Kiinteistönvälittäjä-naisella pitää olla hame päällä". Tämän tokaisi jokin älykäs vanhempi kiinteistönvälittäjä, joka koulutti nuori alokkaita. Siitähän meillä sitten ilo irtosi. Seuraavalla tunnilla oli sitten kaikilla naisilla hameet päällä. Ja kyllä meillä oli hauskaa kun piilov***uilimme tälle "arvokkaalle" välittäjälle. Sen jälkeen en ole hametta käyttänyt.

Toinen oivallinen oppi kyseisestä koulutuksesta oli aina varma vastaus kaikkeen mihin ikinä et osannut vastata: "En tiedä mutta selvitän!" Tällä olen päässyt pitkälle ja saanut ammattimaisen kuvan itsestäni. Tosin se on tullut vasta selvitettyäni asioita...

Muilla opeilla ei ollutkaan sitten yhtään mitään merkitystä. Elämä opettaa ja kantapään kautta oppii parhaiten ainakin välittäjäksi.

Jatkan blogissani tuolta uran alkupuolelta ja kerron teille ihan todellakin parhaat palat näiltä kaikilta vuosilta. Jokainen kertomani case on puhdasta faktaa - Uskot tai et!


2 kommenttia:

  1. Sinulla on tosi hauska blogi! :) Haastan sinut: http://palanutpulla.blogspot.fi/2014/04/haastava-banaanileipa-ja-muu-haaste.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi :) Olen hieman tuore blogin kirjoittaja. Miten tuo haaste toimii? "Sivua ei löytynyt"

      Poista